PERSONVERNERKLÆRING

 

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for Fotograf Lars Martin Bøe sine nettsteder. Fotograf Lars Martin Bøe er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.larsmartinboe.com

Personopplysninger som behandles
Fotograf Lars Martin Bøe samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

​Eksempler på informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Firmanavn/org. nummer
  • Telefonnummer
  • Adresse

Hvordan informasjon innhentes?
Fotograf Lars Martin Bøe samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

​Eksempel på skjema:

  • Ved bestilling/forespørsel om fotografering

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne gi deg et tilbud og en tjeneste som passer deg.

​Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på www.larsmartinboe.com lagres i mail og på server.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte post@larsmartinboe.com

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Fotograf Lars Martin Bøe kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Fotograf Lars Martin Bøe

Samtykke
Ved forespørsel om fotografering samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.

Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

​Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Fotograf Lars Martin Bøe ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Fotograf Lars Martin Bøe
Grønnegata 94, 2317 Hamar
+47 464 30 141
post@larsmartinboe.com
org.nr 916 647 344 mva