Bryllupsfotograf


Bryllupsdagen er et av de viktigste dagene i to menneskers liv. En magisk dag som trengs å dokumenteres og kunne se tilbake på.

Jeg setter stor pris på alle bryllup jeg gjør, og ønsker kun det beste for mine kunder.


Bestill i god tid! De mest populære helgene bookes raskt.


Kom gjerne innom for en uforpliktende prat.

Velkommen!

"Gleden med gode bilder etter dine store høydepunkt i livet er utrolig viktig!
Er det noe brudepar ikke angrer på i etterkant, så er det valg av riktig fotograf."

Lars Martin Bøe

Stories!


Mange kunder som velger halvdagsfotografering eller heldagsfotografering har sagt at det er en investering de ikke angrer på. Man får flere minner fra dagen, og flere muligheter i etterkant når man skal lage album og gjenfortelle dagen. Anbefales på det sterkeste da jeg selv er en gift mann :)


Se gallerier og slideshow fra tidligere kunder.

Trykk på bildene under!


(KOMMER!)Hyggelige tilbakemelding!

Kaoru og Alexander


"Tusen Takk for at du var med oss på vår bryllupsdag, alltid i nærheten for å fotografere de fantastiske øyeblikkene samtidig som du holdt god avstand for ikke å være i veien. Og takk for de fantastiske bildene i etterkant som ble minner for livet."

Katarina og Hans Even


" Lars Martin - for en fantastisk kar!

Til vår store dag ble valget av fotograf enkelt. Da jeg i mange år har jobbet i reklamebransjen, har jeg vært så heldig å jobbe med Lars Martin ved flere anledninger. Og dermed visste med sikkerhet hvor utrolig dyktig og profesjonell han er. Lars Martin er nøye, kreativ, ekstremt dyktig, og evner å se de fine detaljene i en hver setting. Ikke minst er han en utrolig hyggelig. Vi ble ekstremt glade da han sa JA til å bli med og forevige vår store dag i Rondane. Vi booket en heldags fotografering. Vi møttes i forkant og snakket om hva vi kunne tenke oss, hva han så for seg og hvordan vi ville gjøre det. Her fikk vi mange gode tips, og fikk lagt en liten kjøreplan for dagen, noe som føltes veldig betryggende. På selve dagen var han utrolig flink til å både være usynlig og synlig, og gikk langt utover det vi forventet av en bryllupsfotograf. Vi sitter igjen med det vi mener er verdens fineste bryllupsbilder, og er super fornøyd med hele leveransen fra start til slutt. Vi kan virkelig varmt anbefale Lars Martin videre! Tusen tusen takk for alt du gjorde for oss på vår store dag, Lars Martin! "

Monica og Trond


"En koselig fyr som tok seg god tid med fotografering, veldig fine bilder, terning kast 6."