Priser 2024

KOMPLETT PRISLISTE 2024

Prisliste med produkter


Ønsker du å se hvilke produkter jeg tilbyr og hva det koster?

Trykk her for full oversikt over produkter og priser.

 

 

 


En smakebit av mine produkter...

Album


Når jeg fotograferer tenker jeg ofte historiefortelling og hva er vel ikke bedre enn å presentere deres historie gjennom et flott album.


Album er utrolig populært blant mine kunder. Følelsen å sette seg ned med et godt kvalitetsalbum sammen med sine nærmeste er ubeskrivelig.

Jeg har alt fra det perfekte bryllupsalbumet eller noe lettere album for familien.


Alle er et lay-flat album som vil si at skjøten på sidene knapt synes. Det åpner store muligheter for å designe bilder i større størrelser og utnytte formatet.


Et album som kan tilpasses


Albumene kommer med mange ulike omslags materialer og farger. Det kan også graveres med tekst eller symboler på fremsiden.

Det er også muligheter for matchende boks.Premium Artbook

For de som ønsker det beste av det beste. Et nydelig og ekslusivt album med 310g syrefritt bomullspapir som gir en nydelig struktur og både farger og sort hvitt bilder presenteres på en fantastisk måte.

Anbefalt for brudepar som ønsker

et album i høy kvalitet


Artbook

Et rålekkert håndlaget album med høy kvalitet. Sidene er tykke, printet på matt 240g papir og med blekk som har garanti i over 100år.

Anbefalt for brudepar


Classic

Et nydelig klassisk album printet på semiglanset fotopapir. Papiret har god tykkelse og har en levetid på over 60år.

Anbefalt for bryllup eller til familien.
Bildebokser


Er ikke album noe for deg? Kanskje bildebokser er mer passende?

Bildeboks er alternativ måte å vise bilder på. Bildene blir printet og montert på plater og lagt løst i bildebokser. Slik kan bildene både stå fremme, ligge i boksen eller settes på staffeli.

Et morsomt og annerledes produkt som slår ann blant mange.En bildeboks består av 10 eller 20 bilder montert på plate og kommer i mange ulike størrelser.


Kan også selges med staffeli som bildene kan stå på i farge lys Eik.

Boksen kommer i mange ulike farger og matcher de samme fargene som albumene slik at de fint kan stå sammen.


Print og rammer


Print med høy kvalitet er en god investering. Godt kvalitetspapir fremhever både korrekte farger, skarphet og ikke minst levetid på printen.


Premium luster er det vanligste papiret som brukes. Dette er et halvglanset 260g papir som har en levetid på over 60 år.

Ved laminering monteres alle bilde på plate. Montering på plate anbefales også dersom du bestiller print uten ramme hvis du ønsker store størrelser.


Jeg leverer også et bredt utvalg av gode kvalitetsrammer i alle farger, størrelser og fasonger. Kontakt meg for et tilbud.